На UEFA.com тепер доступна текстова версія, що забезпечує користувачам із порушенням зору, слуху, рухових і когнітивних функцій доступніше для них оформлення сайту.

На UEFA.com тепер доступна текстова версія, яка забезпечує користувачам із порушенням зору, слуху, рухових і когнітивних функцій більш доступне для них оформлення офіційного сайту європейського футболу.

Текстова версія UEFA.com, котра побачила світ 11 січня, полегшує користувачам навігацію сайтом і знайомство з його контентом. Відвідайте http://ac.uefa.com/ прямо зараз!

Ключовим елементом нового сайту є розділи "Усі новини" та "Матчі та результати", котрі триматимуть користувачів у курсі всіх останніх подій континентальної гри - від національних чемпіонатів до турнірів на рівні клубів і збірних.

Нова версія, на котрій також висвітлюватимуться заходи та події УЄФА, юнацькі, футзальні та жіночі турніри, доступна сімома мовами - англійською, французькою, італійською, іспанською, португальською, німецькою та російською.

Нова версія сайту відкриває перед користувачами з обмеженими можливостями нові горизонти, за що й отримала високу оцінку від виконавчого директора програми Центру доступу до футболу в Європі (CAFE) Джойс Кук.

"CAFE тісно співпрацював із УЄФА, надаючи йому поради щодо функцій UEFA.com, розрахованих для сліпих користувачів чи зі слабким зором, - сказала вона. - Ми дуже задоволені результатом. Дуже приємно, що УЄФА не залишає поза своєю увагою цю аудиторію".

"Ми з нетерпінням очікуємо подальшої роботи з УЄФА, спрямованої на розбудову його сайту, котрий міститиме додаткові функції для користувачів із обмеженою рухливістю, а також розладами слуху та сприйняття. Ми усі прагнемо побачити кінцевий продукт, який буде повністю інтегрованою платформою та приноситиме насолоду та користь усім охочим", - додала Кук.

Командна UEFA.com, тісно співпрацюючи зі спонсором проекту - департаментом УЄФА із соціальної відповідальності, прагне зробити свій продукт якомога доступнішим. Ідея полягає в тому, щоб допомогти людям із обмеженими можливостями отримувати інформацію за допомогою нових технологій.



Published 17/01/2011