Tilskuere med handicap kan nu søge om billetter til handicappladser til alle kampe, via EUFA's online billetportal.

For første gang i tuneringens 60-årige historie, bliver UEFA EURO 2020 afholdt i tolv forskellige europæiske lande.

Amsterdam, Baku, Bilbao, Bukarest, Budapest, København, Dublin, Glasgow, London, München, Rom og Sankt Peterborg er alle blevet udvalgt som værtsbyer, med tuneringens start i Stadio Olimpico i Rom den 12. juni 2020.

Der vil i alt blive spillet 51 kampe. Dette kulminerer i finalen på Wembley Stadium i London den 12. juli.

For at søge om billetter til handicappladser til kampene, bedes du gå til https://euro2020.com/tickets.

Ansøgere har til fredag den 12. juli 2019 kl. 14:00 CET til at tilmelde sig billetterne.

CAFE har offentliggjort en "Sådan gør du"-vejledning til UEFA EURO 2020 handicapbilletterne, for at hjælpe ansøgere gennem processen, der kan downloades her. Vejledningen indeholder trinvise instruktioner om, hvordan man anmoder om adgangskort via UEFA-billetportalen, og sigter mod at besvare eventuelle spørgsmål, som ansøgerne måtte have undervejs.

Der er to forskellige kategorier af billetter for tilskuere med handicap: Billetter til kørestolsbrugere og  billetter til pladser med nem adgang. Der kan også ansøges om en gratis billet til en ledsager/personlig hjælper i forbindelse med ansøgning om billetter til handicappladser og pladser med nem adgang.

Der er forskellige priskategorier for hvert spillested og hvert turneringsstadium, og billetter til handicappladser er prissat til kategori 3-satser.

Yderligere information om UEFA EURO 2020 billetpriser kan findes på https://support.tickets-euro2020.uefa.com/hc/en-us/articles/360028273292-How-much-do-tickets-cost-What-price-categories-are-available-.

Ansøgere, der ansøger om billetter til handicappladser, skal indsende officielt bevis for deres handicap. Ansøgere skal fremlægge et gyldigt bevis for handicap, der er almindeligt og bredt accepteret i deres bopælsland. 

Bemærk venligst, at blå handicapparkeringskort ikke anses for gyldigt bevis for handicap.

Et begrænset antal handicapparkeringsbevillinger vil også være tilgængelige til hver kamp. Ansøgere kan registrere deres ønske om at modtage en parkeringstilladelse, når de ansøger om billetter. Yderligere oplysninger om tildelingsprocessen for parkeringstilladelser vil blive givet af UEFA forud for turneringen.

For yderligere information om ansøgning om billetter til handicappladser og billetprocessen, bedes du gå til https://www.uefa.com/uefaeuro-2020/ticketing/. 

Hvis du har yderligere spørgsmål om billetter til handicappladser til UEFA EURO 2020, bedes du kontakte UEFA Ticketing ved at besøge https://support.tickets-euro2020.uefa.com/hc/en-us/requests/new, eller du kan kontakte CAFE via e-mail [email protected] eller ringe på +44 (0) 208 065 5108.Published 18/06/2019