25 червня 2013 року в конференц-залі стадіону «СКС» пройшла зустріч представника футбольного клубу «Севастополь» - співробітника відділу по роботі з вболівальниками Іллею Хахіашвілі – з активістами севастопольського парафан-руху: Олександром Сидельниковим, Денисом Трифоровим та Генадієм Федченком.

Головною метою цієї зустрічі було обговорення організації роботи з вболівальниками з обмеженими можливостями в сезоні 2013/2014 на матчах української Прем'єр-ліги за участю ФК «Севастополь» та перспектива створення парафан-клубу (клубу вболівальників з усіма видами інвалідності).

В процесі обговорення підіймалися питання стосовно забезпечення доступності на матчах української Прем'єр-ліги за участю ФК «Севастополь» та було запропоновано створити фан-клуб вболівальників з обмеженими можливостями. Лідери парафан-руху також поділилися своєю думкою щодо формату роботи такого фан-клубу.

Також обговорювали можливість збільшення кількості пільгових місць, організації виїзних матчів для людей з обмеженими можливостями, і активісти також висловили побажання введення на стадіоні «Севастополь» системи аудіо-описового коментаря для слабозорих та сліпих вболівальників.

Ілля Хахіашвілі розповів присутнім щодо планів роботи з вболівальниками з обмеженими можливостями та пообіцяв, що їхні пропозиції та побажання будуть враховані в діяльності клубу в сезоні  2013/2014 рр.

Активісти парафан-руху подякували ФК «Севастополь» за проведену роботу та висловили побажання подальшої плідної співпраці з футбольним клубом. 



Published 01/07/2013