Azon fogyatékkal élő szurkolók, akik részt kívánnak venni az UEFA EURO 2020 rendezvényein, most az UEFA online jegykiadó portálján keresztül igényelhetnek speciális jegyeket valamennyi mérkőzésre.

Az UEFA EURO 2020 Európa tizenkét országában kerül megrendezésre, a verseny 60 éves történetében először.

Amszterdam, Baku, Bilbao, Bukarest, Budapest, Koppenhága, Dublin, Glasgow, London, München, Róma és Szentpétervár városai adnak otthont a rendezvénysorozatnak, a megnyitó pedig a római Olimpiai Stadionban kerül megrendezésre 2020. június 12-én.

Összesen 51 mérkőzésre kerül majd sor, a döntőt pedig Londonban, a Wembley Stadionban játsszák július 12-én.

Ha speciális jegyet szeretne igényelni bármely meccsre, kérjük, látogasson el a https://euro2020.com/tickets oldalra.

A jegyek 2019. július 12., péntek 14:00 óráig igényelhetők.

A CAFE elérhetővé tett egy tájékoztatót a 2020-as UEFA EURO-ra vásárolható speciális jegyekről, így segítve az igénylőket a vásárlásban. A tájékoztatót itt lehet letölteni. Az útmutató lépésről lépésre elmagyarázza, hogy hogyan kell speciális jegyet igényelni a UEFA Jegyportálját használva. Az útmutató célja választ adni az igénylők minden esetleges kérdésére.

A speciális jegyek két kategóriában állnak rendelkezésre: kerekesszékes helyek és könnyen megközelíthető ülőhelyek. Szükség esetén ingyenes társjegy is igényelhető a kerekesszéket használók és a könnyen megközelíthető helyre szóló jegyek tulajdonosainak számára.

A különböző árkategóriák helyszínenként és a bajnokság szakaszaira lebontva kerültek meghatározásra: a speciális jegyek a 3. árkategóriába tartoznak.

Az UEFA EURO 2020 jegyárakra vonatkozó további információk az alábbi címen találhatók:https://support.tickets-euro2020.uefa.com/hc/en-us/articles/360028273292-How-much-do-tickets-cost-What-price-categories-are-available-.

A speciális jegyeket igénylőknek fogyatékosságukat igazoló hivatalos okiratot kell benyújtaniuk. A pályázóknak lakóhelyük szerinti országban általánosan és széles körben elfogadott, érvényes, fogyatékosságukat igazoló hivatalos okiratot kell benyújtaniuk. 

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a kék matricás parkolási igazolványok rendszerint nem alkalmasak a mozgáskorlátozottság bizonyítására.

Minden mérkőzésre korlátozott számú hozzáférhető parkolási engedély is rendelkezésre áll. A speciális jegyek igénylésével egyidejűleg a parkolási engedély iránti kérelmek is benyújthatók. A parkolási engedélyek kiosztási folyamatáról további tájékoztatást az UEFA ad a versenysorozat előtt.

A speciális jegyek igényléséhez és a jegyvásárlásról szóló további információkért kérjük, látogasson el a https://www.uefa.com/uefaeuro-2020/ticketing/ oldalra. 

Ha az UEFA EURO 2020-ra szóló speciális jegyekkel kapcsolatban további kérdése van, kérjük, lépjen kapcsolatba az UEFA Jegyirodájával a https://support.tickets-euro2020.uefa.com/hc/en-us/requests/new címen, vagy a CAFE-val az [email protected] e-mail-címen vagy a +44 (0) 208 065 5108-as telefonszámon.Published 18/06/2019