Deze keer vindt de CAFE Week of Action plaats tussen 6 en 14 maart 2021 en nodigen we belanghebbenden van alle sportniveaus uit om deel te nemen aan onze jaarlijkse viering van toegang, inclusiviteit en de vele verschillende manieren waarop mensen met een beperking overal in de industrie een rol kunnen spelen.

Sinds 2013 heeft de CAFE Week of Action het geweldige werk onder de aandacht gebracht dat in de sportwereld plaatsvindt om er voor te zorgen dat mensen met een beperking net zoveel mogelijkheden hebben om van live sport te genieten. Sport kan het leven van veel mensen met een beperking veranderen en herinneringen creëren die hen voor altijd bijblijven.

Download het CAFE Week of Action informatiepakket, beschikbaar in het Nederlands, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Pools, Portugees, Russisch en Spaans.

De CAFE Week of Action is de grootste viering in zijn soort en biedt fans met een beperking en hun belangengroepen (DSA's), clubs, locaties, bonden, federaties, stichtingen en iedereen met een passie voor toegang en inclusiviteit, de gelegenheid samen te werken aan het bevorderen van #TotalAccess.

Onze visie is een wereld waarin mensen met een beperking een belangrijk onderdeel uitmaken van het sportgebeuren als fans, medewerkers, vrijwilligers en leiders, zodat iedereen dezelfde mogelijkheid heeft om bij te dragen in een toegankelijke, inclusieve en uitnodigende omgeving.

Om fans met een beperking en hun belangengroepen (DSA's) te steunen bij hun deelname aan de CAFE Week of Action, openen wij met genoegen het kleine subsidieprogramma van CAFE Week of Action.

Het programma geeft een financiële bijdrage aan supporters met een beperking en hun belangengroepen om deel te nemen aan de CAFE Week of Action. Er zijn subsidies van maximaal €250 beschikbaar, onder voorwaarde van een succesvolle aanvraag bij CAFE.

Vraag online een kleine subsidie van CAFE Week of Action aan.

Houdt er rekening mee dat het online formulier alleen in het Engels beschikbaar is, maar u mag het invullen in de taal van uw keuze.

Kom meer te weten over het CAFE Week of Action kleine subsidieprogramma.

Als u nog vragen heeft over de CAFE Week of Action, of uw geplande vieringen wilt bespreken, stuur dan een e-mail naar [email protected] of bel +44 (0)208 065 5108.

We kijken er naar uit om samen #TotalAccess te vieren tijdens de CAFE Week of Action 2021!