CAFE проводить тренінг по етикету спілкування з вболівальниками з обмеженими фізичними можливостями для ФК Металіст, Харкі.

2 березня Координатор проектів CAFE в Україні Олена Живайкіна провела тренінг по етикету спілкування з вболівальниками з обмеженими фізичними можливостями для персоналу стадіону Металіст.

В цей день футбольний клуб Металіст приймав на своєму полів рамках регулярного чемпіонату донецький Металург, тому за три години до початку гри усі стюарди (передусім, 50 співробітників стадіону, які працюють безпосередньо на секторах для вболівальників з особливими потребами) зібралися в залі для прес-конференцій.

Ця презентація – лише частина тісної співпраці між CAFЕ тафутбольним клубом Металіст, і  цілями нашого тренінгу було: краще розуміння інвалідності та обмеженості можливостей, спільні риси у людей з інвалідністю та у людей без інвалідності, ефективні методи допомоги людям з обмеженими можливостями та комерційна вигода від надання кращого доступу людям з обмеженими можливостями.

Самістюардивиказали зацікавленість в покращенні своїх комунікаційних навичок по відношенню до вболівальників з обмеженими можливостями та активно брали участь в наших завданнях та практичних вправах.

Представники харківського футбольного клубу висловили свою вдячність за проведення тренінгу по етикету спілкування з людьми з обмеженими можливостями та повідомили CAFЕ, що ФК Металіст готовий регулярно проводити подібні заняття з метою постійного покращення якості послуг на стадіоні.



Published 27/03/2013