10 травня Центр доступу до футболу в Європі провів тренінг з етикету спілкування з людьми з обмеженими можливостями для футбольного клубу «Карпати».

В рамках співпраці CAFE та львівського клубу ведеться активна політика із залучення вболівальників з обмеженими можливостями на стадіон: проводяться зустрічі з громадськими організаціями людей з особливими потребами, безкоштовно видаються квитки, вводяться доступні послуги (наприклад, аудіо-описовий коментар). Тому необхідно, щоб співробітники стадіону знали, як поводити себе із будь-якою категорією вболівальників.

Тренінг був спрямований на покращення комунікативних навичок стюардів та волонтерів. Розглядалися соціальна та медична моделі інвалідності, поради в спілкуванні з різними людьми з особливими потребами, а також практичні рішення для покращення доступу на стадіонах.

В тренінгу брали участь співробітники клубу, стюарди стадіону «Україна» та волонтери фанатської громадської організації «Завжди вірні». Всі учасники даного  заходу активно відповідали на запитання та проходили практичні заняття тренінгу.

Представники ФК «Карпати» висловили свою вдячність CAFE за проведення даного тренінгу. 



Published 21/05/2013