18 лютого 2014 директор з розвитку CAFE в Східній Європі Олена Карпухіна і координатор проектів CAFE в Україні Олександр Остапа зустрілися з директором домашнього стадіону донецького «Шахтаря» «Донбас Арена» Олександром Атаманенко.

Директор розповів про те, що всі співробітники арени дуже ревно ставляться до того, щоб доступ на стадіон був рівним, і подивитися на гру улюбленого клубу мали можливість всі вболівальники.

На зустрічі було піднято питання про введення на стадіоні «Донбас Арена» послуги аудіо-описового коментування. Завдяки Ларисі Саєвич, координатору проектів місцевого партнера CAFE Національної Асамблеї інвалідів у Донецьку, яка також була присутня на зустрічі і дуже переконливо передала побажання величезної кількості сліпих і слабозорих уболівальників «Шахтаря», директор стадіону висловив бажання, щоб така послуга найближчим часом з'явилася на «Донбас Арені».

Представники CAFЕ сподіваються, що всі задумані плани стануть реальністю, і вболівальники «Донбас Арени» зможуть поділитися і своїми емоціями від прослуховування аудіо-описового коментаря, як це роблять їхні колеги з інших стадіонів України.



Published 05/03/2014