Το CAFE ψάχνει να προσλάβει φιλάθλους του ποδοσφαίρου με ειδικές ικανότητες και με επιτόπια βάση για να γίνουν CAFE άτομα που ελέγχουν κι αξιολογούν την προσβασιμότητα για άτομα με κινητικές δυσκολίες στο UEFA Super Cup 2023 στην Αθήνα, για να εκτιμήσουν τις προσβάσιμες υπηρεσίες, εγκαταστάσεις κι ανέσεις στο μέρος για θεατές με ειδικές ικανότητες. 

Ψάχνουμε να προσλάβουμε ένα χρήστη αναπηρικού αμαξιδίου και ένα άτομο με ειδικές ικανότητες (το οποίο δεν χρησιμοποιεί αναπηρικό αμαξίδιo, αλλά απαιτεί εύκολη πρόσβαση στην θέση καθίσματος του ή να κάθεται κοντά σε προσβάσιμες υπηρεσίες) για να παρευρίσκονται στο στάδιο και να παρακολουθήσουν τον αγώνα, τον οποίο θα διεξαχθεί ανάμεσα στους νικητές του UEFA Champions League Manchester City να παίζουν ενάντια στην Σεβίλη, τους κάτοχους τροπαίου της UEFA Europa League. Ο αγώνας παίζεται στο Στάδιο Γεώργιος Καραϊσκάκης στην Αθήνα, Ελλάδας την Τετάρτη 16 Αυγούστου 2023. 

Το CAFE ελπίζει να λάβει αιτήσεις συμμετοχής από διαφορετικούς ανθρώπους με ειδικές ικανότητες και των οποίων το πάθος είναι η προσβασιμότητα, και οι οποίοι μπορούν να μας παρέχουν βασισμένοι στις προσωπικές εμπειρίες τους εκτενή σχολιασμό κι ανατροφοδότηση με οδηγό τον χρήστη για τις υπηρεσίες, τις εγκαταστάσεις και τις ανέσεις που είναι διαθέσιμες για θεατές με ειδικές ικανότητες στο Super Cup της UEFA αυτό το έτος. 

Δηλώστε συμμετοχή να γίνετε άτομο που ελέγχει κι αξιολογεί την προσβασιμότητα CAFE στην UEFA Super Cup 2023.

Ένα συμπληρωματικό εισιτήριο συνοδού κι άδεια στάθμευσης προσβάσιμη (ανάλογα με την διαθεσιμότητα) θα παρέχονται, αν απαιτείται, σε όλα τα άτομα που ελέγχουν κι αξιολογούν την προσβασιμότητα. 

Οι αιτούντες που θα επιλέγονται θα πρέπει να παρέχουν μια έγκυρη απόδειξη της επιλεξιμότητάς τους. σε CAFE προτού λάβουν τα εισιτήριά τους. Έγκυρες αποδείξεις επιλέξιμότητάς τους για τους αιτούντες που διαμένουν στην Ελλάδα συμπεριλαμβάνουν: 

  • Ελληνικό πιστοποιητικό που διευκρινίζει την αναπηρία που έχετε 
  • Υπογεγραμμένο και προσφάτως γραμμένη επιστολή γιατρών / νοσοκομείων δηλώνοντας τις απαιτήσεις πρόσβασης / την ανάγκη για εισιτήρια προσβασιμότητας. 

Μια μικρή διαδικτυακή εκπαίδευση και κατάρτιση για τα άτομα που θα ελέγχουν κι αξιολογούν την προσβασιμότητα θα παρέχεται από CAFE (είτε μέσω Zoom είτε μέσω Microsoft Teams). 

Οι αιτούντες θα πρέπει να είναι διαθέσιμοι να παρευρίσκονται στο UEFA Super Cup την Τετάρτη 16 Αυγούστου, με έναρξη στις 22:00 τοπική ώρα. 

Άτομα που ελέγχουν κι αξιολογούν πρέπει να συμπληρώσουν μια έκθεση αξιολόγησης CAFE και να υποβάλουν την παρούσα έκθεση μαζί με οποιεσδήποτε τυχόν φωτογραφίες και βίντεο εντός 48 ωρών από το τελικό σφύριγμα. Τα άτομα που θα ελέγχουν κι αξιολογούν την προσβασιμότητα θα πρέπει επίσης να είναι διαθέσιμα να αποσαφηνίσουν απαντήσεις ή να παρέχουν οποιεσδήποτε τυχόν επιπρόσθετες πληροφορίες μέχρι 48 ώρες έπειτα από το τέλος του παιχνιδιού. 

CAFE θα μοιραστεί όλες τις εκθέσεις κι οποιεσδήποτε τυχόν συμπληρωματική απόδειξη, με την UEFA και τον όμιλο οικοδεσποτών για να επισημαίνονται οποιεσδήποτε τυχόν περιοχές για βελτίωση ή βέλτιστης πρακτικής. 

Το CAFE κι η UEFA ελπίζουν ότι ο σχολιασμός κι η ανατροφοδότηση που θα λαμβάνουν από τα δικά μας άτομα που θα ελέγχουν κι αξιολογούν την προσβασιμότητα θα υποστηρίζει μακροχρόνιες και βιώσιμες βελτιώσεις για θεατές με ειδικές ικανότητες με επιτόπια βάση ως μια κληρονομιά φιλοξενίας της UEFA Super Cup 2023. 

Το πακέτο πληροφοριών για το πρόγραμμα για τα άτομα που ελέγχουν κι αξιολογούν την προσβασιμότητα παρέχουν περισσότερες πληροφορίες για τους στόχους και τις ευθύνες του ρόλου.  

Για να δηλώσετε συμμετοχή, παρακαλώ συμπληρώστε την διαδικτυακή φόρμα αίτησης. Άλλες εναλλακτικές μορφές είναι διαθέσιμες κατόπιν αιτήματος. 

Παρακαλούμε, έπειτα να στείλετε με email τις αποδείξεις επιλέξιμότητάς σας στο [email protected]. Παρακαλούμε, βεβαιωθείτε ότι το πλήρες όνομά σας και το επίθετο σας και «UEFA Super Cup - Athens» βρίσκεται στη γραμμή θέματος του email σας.  

Παρακαλούμε σημειώστε ότι: Αν δεν λάβουμε έγκυρες αποδείξεις επιλεξιμότητας, η αίτησή σας δεν μπορεί να υπολογιστεί. 

Η καταληκτική ημερομηνία για αιτήσεις συμμετοχής είναι 15:00 Ώρα Κεντρικής Ευρώπης την Τετάρτη 9 Αυγούστου. Το CAFE θα σας ενημερώνει αν η αίτηση συμμετοχής σας έγινε δεκτή ή όχι την επόμενη ημέρα. 

Αν έχετε οποιεσδήποτε τυχόν απορίες ή θέλετε μια εναλλακτική μορφή της φόρμας αίτησης συμμετοχής, παρακαλούμε στείλτε email σε CAFE Fan Liaison και την υπεύθυνη υπάλληλο αξιολόγησης της προσβασιμότητα Amy Wilson στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου [email protected], ή τηλεφωνήστε / WhatsApp / στείλτε μήνυμα κειμένου στον τηλεφωνικό αριθμό +44 (0)7960 579 305 ημέρες της εβδομάδας 10:00 έως 18:00 Ώρα Κεντρικής Ευρώπης. 

Ανυπομονούμε να λάβουμε τις αιτήσεις συμμετοχής σας! 


Published 1/8/2023