Рада директорів CAFE повідомляє, що 16-17 листопада 2018 року в м. Більбао (Іспанія) відбудеться третя міжнародна конференція CAFE під назвою «Total Football Total Access – Футбол для всіх». 

Починаючи з 2009 року, CAFE співпрацює з зацікавленими сторонами в індустрії футболу задля досягнення однієї чіткої мети — зробити гру доступною, інклюзивною та привабливою для всіх.

Дві попередні міжнародні конференції CAFE відбулися на стадіонах «Уемблі» в 2011 році та «Стад де Франс» у 2015 році. У подіях брали участь уболівальники з інвалідністю, клуби, ліги, національні асоціації, керівництво організацій з питань розвитку футболу, а також архітектори стадіонів, борці за рівні права осіб з інвалідністю та інші ключові зацікавлені сторони в рамках індустрії футболу та сектору в справах інвалідності.

Організація CAFE з радістю оголошує про проведення конференції в Естонії на стадіоні «Естадіо Сан Мамес» при футбольному клубі «Атлетік Клаб». Цей стадіон, який було відкрито в 2013 році, є одним із основних стадіонів УЄФА для проведення ЄВРО-2020 (UEFA EURO 2020).

Генеральний директор CAFE Джоанна Дігл заявила: «Ми дуже раді, що проведемо нашу третю міжнародну конференцію в Більбао. Ми з нетерпінням чекаємо на проведення незабутнього дводенного заходу з залученням доповідачів і вражаючим місцем зустрічі».

«Дякуємо футбольному клубові «Атлетік Клаб» за можливість проведення події на їхньому стадіоні та неймовірну підтримку. Також дякуємо нашим партнерам з УЄФА за постійну підтримку та прихильність до програми «Total Football Total Access – Футбол для всіх».

Менеджер з розвитку бізнесу стадіону «Естадіо Сан Мамес» Борха Гонзалес Більбао сказав: «Ми раді бути організаторами Третьої міжнародній конференції CAFE. Ми справді пишаємося тим, що наш стадіон «Сан Мамес» ввійшов у лави таких визначних місць, як Стадіон «Уемблі» та «Стаде де Франс».

«Атлетік Клаб» та місто Більбао чекають на вас із відкритими обіймами. Ми хочемо поділитися подальшими цілями та дізнатися більше про досвід інших. Впевнені, що це буде незабутня та варта уваги подія», — додав Борха.

У порядок денний Міжнародної конференції CAFE 2018 вже входять низка важливих тем, у тому числі досвід фанатів з інвалідністю, які відвідали Чемпіонат світу з футболу 2018 року, та перспективи проведення УЄФА ЄВРО-2020. Також буде обговорено проблеми ролі спеціалістів з допомоги особам із обмеженими фізичними можливостями; асоціації підтримки осіб із обмеженими можливостями, тифлокоментування, доступ до цифрових  технологій та особливостей Тижня глобальних дій, організованого Центром доступу до футболу в Європі CAFE.

Міжнародна конференція CAFE — це унікальна можливість познайомитися та поспілкуватися з багатьма особистостями з усіх сфер діяльності. Тож не прогавте!

Також ми вперше проведемо світський захід після першого дня Конференції. Це є результатом відгуків, отриманих після нашої останньої конференції, коли делегати заохочували висловили думку про те, що вони б оцінили можливість встановити більше контактів для співпраці.

Участь у конференції та світському заході — безкоштовні, а вболівальники з інвалідністю можуть отримати часткову дотацію на проїзд та проживання.

У разі виникнення питань щодо Третьої міжнародної конференції CAFE, надішліть нам електронного листа за адресою: conference@cafefootball.eu або зателефонуйте за номером: +44(0)208 065 5108.

З нетерпінням чекаємо на Вас у Більбао!



Published 20/08/2018