15 жовтня 2013 року футбольний клуб «Металіст» долучився до святкування Міжнародного дня білої тростини: для своїх вболівальників з обмеженими можливостями харківський клуб підготував багато подарунків.

Для слабозорих та сліпих вболівальників було організовано екскурсію по стадіону та по території футбольної академії: фани з особливими потребами дізналися цікаві факти з історії стадіону «Металіст», відвідали підтрибунні приміщення та навіть спробували власні сили в ролі футболістів, пробивши декілька одинадцятиметрових ударів.

Після екскурсії всіх бажаючих запросили в один зі скай-боксів, де вже зібралися і інші члени парафан-клубу. З вболівальниками прийшли поспілкуватися генеральний директор клубу Володимир Олександрович Карпенко та футболісти «Металісту» Олег Краснопьоров та Павло Ксьонз.

Однією з запрошених гостей була координатор проектів CAFE в Україні Олена Живайкіна, яка розповіла про тісну співпрацю між Центром доступу до футболу в Європі та харківським футбольним клубом. Одним з останніх спільних проектів стала спеціальна виставка CAFE, яка до 8 грудня 2013 року розміщується на огорожі стадіону.

В теплій атмосфері вболівальники з обмеженими можливостями ставили представникам клубу та команди цікаві запитання, і автори найбільш незвичайних питань отримували призи. Після спілкування з футболістами у вболівальників з обмеженими можливостями з´явився шанс сфотографуватися зі своїми улюбленими гравцями та взяти у них автограф.

Координатори парафан-клубу вкотре висловили свою вдячність на адресу керівництва «Металісту» за турботу, яку клуб проявляє до даної категорії вболівальників.



Published 16/10/2013