Дмитра Корчагіна, 20-річного футбольного вболівальника з інвалідністю, призначили працівником Департаменту з інформаційної політики Російської футбольної спілки (РФС).

Дмитро, який мешкає в Казані і хворіє на ДЦП, отримав цю пропозицію з працевлаштування напередодні товариського матчу збірних Росії й Ірану, який відбудеться у вівторок, 10-го жовтня.

Раніше цього року Дмитро написав листа російській збірній, в якому розповів про свою мрію – попасти на трибуну Чемпіоната світу з футболу FIFA 2018, та колись у майбутньому стати професійним спортивним менеджером. В результаті, команда запросила Дмитра на тренування перед грою зі збірною Мексики за Кубок Конфедерацій FIFA 2017.

А потім, під час відвідування передматчевого тренування на «Казань-Арені» цього тижня, Дмитру запропонували роботу в Департаменті з інформаційної політики РФС. Дмитро, який вболіває за казанський «Рубін», буде писати огляди матчів і статті для веб-сайту РФС.

Як сказав Дмитро, «це пропозиція від якої неможливо відмовитись».

Керуючий директор CAFE Джоанна Дігл додала: «Дуже важливо, щоб люди з особливими потребами могли зайняти гідне місце, якого вони заслуговують, поряд зі своїми колегами в світі футболу – від рядових членів до керівного складу, і призначення Дмитра є ознакою відданості РФС забезпеченню людям з особливими потребами рівного доступу до футболу на кожному рівні гри».

Вітаємо РФС і бажаємо успіхів Дмитру у його новій ролі.



Published 18/10/2017