CAFE радий повідомити про створення MIVA United - національної асоціації вболівальників з обмеженими фізичними можливостями, яка об'єднає всіх фанів з інвалідністю у Нідерландах.

MIVA United заснований представниками двох найстаріших асоціацій вболівальників з обмеженими фізичними можливостями у Нідерландах - Rollyside (ФК Гронінген) і Rollerside (ФК Вітесс). Нова група підтримується Королівською Футбольною федерацією Нідерландів (KNVB) і соціальним партнером обох футбольних клубів - Menzis.

Створення MIVA United розпочалося ще у грудні 2013 року. Тоді CAFE відвідав зустріч представників обох асоціацій футбольних клубів в Амстердамі. На зборах також був представник KNVB. CAFE представив приклади існуючих національних асоціацій уболівальників з інвалідністю та розповів про те, як створити стійку і успішну організацію вболівальників з обмеженими фізичними можливостями в Нідерландах.

«Ця новина – прекрасний подарунок напередодні Нового року. Ми хочемо привітати і подякувати тим, хто вклав у цей проект свої сили і здоров'я. CAFE буде продовжувати підтримувати цю ініціативу. Створення MIVA United, безперечно, піде на користь багатьом фанатом з інвалідністю у Нідерландах. Крім цього, це прекрасний подарунок до 125-річного ювілею KNVB », - прокоментувала створення асоціації керуючий директор CAFE, Джойс Кук.



Published 15/12/2014