На початку квітня Директор з розвитку CAFE у Європі Олена Карпухіна зустрілася в Тбілісі з представниками Міністерства спорту і молоді Грузії.

Ще у вересні минулого року Олена познайомила представників Міністерства з роботою CAFE і розповіла про важливість системи аудіо-описового коментаря для незрячих уболівальників спорту. Тоді ж почалося обговорення запуску цієї послуги у Грузії.

Цього разу на зустрічі був підписаний меморандум про співпрацю між Центром доступу до футболу в Європі та Міністерством. Меморандум визначає, яким чином обидві сторони будуть працювати над поліпшенням доступності футбольної інфраструктури у Грузії, щоб більше людей з інвалідністю могли вільно відвідувати футбольні матчі зі своїми друзями і краще інтегруватися в грузинське суспільство. Відео з цієї зустрічі можна знайти тут.

«Було дуже приємно знову зустрітися з Міністерством і підписати меморандум про співпрацю. Те, що цю церемонію відвідало так багато людей з обмеженими можливостями, показує, наскільки важливий хороший доступ у цьому регіоні. CAFE і Міністерство готові працювати разом, щоб поліпшити доступ для людей з інвалідністю в Грузії», - зазначила Олена Карпухіна.

Крім того, в Тбілісі Олена зустрілася з Кахабері Гванцеладзе з Фонду розвитку технологій. Ця організація зараз працює над реконструкцією Динамо Арени в Тбілісі. У цій зустрічі також взяли участь представники мерії, тому що реконструкція стадіону фінансується з міського бюджету.



Published 22/04/2015