Вадим Новінський, почесний президент футбольного клубу «Севастополь», отримав з рук місцевого парафан-клубу «Дельфіни» лист з подякою від CAFE.

Центр доступу до футболу в Європі вирішив відзначити ту підтримку, яку клуб протягом довгого часу надавав вболівальникам з обмеженими можливостями, та просування ідеї доступності в регіоні.

Співпраця між європейською благодійною організацією CAFE, ФК «Севастополь» та громадською організацією інвалідів почалась під час реконструкції стадіону «СКС» у 2010 році. Після реконструкції на стадіоні з'явилися спеціально облаштовані місця для вболівальників з інвалідністю та їхніх супроводжуючих осіб, доступні туалети, квиткові каси та конференц-зал.  Перший матч на новій арені став незабутнім святом для всіх вболівальників з обмеженими можливостями.

ФК «Севастополь» надає всебічну допомогу своїм вболівальникам з обмеженими можливостями: наприклад, для них виділяється транспорт на всі домашні зустрічі та міжнародні матчі, які проходять на стадіоні «СКС».

Завдяки тісній співпраці фанів та футбольного клубу люди з особливими потребами отримали можливість стати частиною багатотисячної армії вболівальників ФК «Севастополь» та відчути разом з усіма атмосферу справжнього футбольного свята.



Published 17/06/2013