24 січня директор з розвитку CAFE Олена Карпухіна та координатор проектів в Україні Олена Живайкіна зустрілись з головою відділу по роботі з вболівальниками в ФК Металіст Антоном Івановим та операційним управляючим стадіону Олександром Рогачевським. Протягом довгих років футбольний клуб міста Харкова веде активну соціальну політику. 

Ще до Євро-2012 стадіон Металіст міг вже тоді запропонувати своїм вболівальникам з особливими потребами гарні умови та доступні послуги. А завдяки турніру цей аспект став ще більш розвинутим, наприклад, зараз стадіон пропонує 104 місця для фанатів на візках та їх супроводжуючих. І під час турніру у них з’явилась  можливість стати частиною цього незабутнього футбольного свята.

Футбольний клуб Металіст докладає величезних зусиль, щоб долучити фанатів на стадіон, особливо вболівальників з обмеженими фізичними можливостями. Особлива увага приділяється вболівальникам з вадами зору та сліпим поціновувачам гри, для яких також планується створити найбільш комфортні та доступні умови на стадіоні шляхом введення аудіо описового коментаря (послуга, яка була введена на час Чемпіонату Європи).

Представники клубу виказали готовність підтримувати ініціативи CAFE. Футбольний клуб Металіст бажає співпрацювати та впроваджувати європейський досвід проектів соціальної відповідальності.



Published 05/03/2013