17 лютого 2014 на території Національного спортивного комплексу «Олімпійський» відкрилася спеціальна виставка Центру доступу до футболу в Європі (CAFE).

На інформаційних бордах, розміщених по периметру в 63-65 блоках стадіону, представлена інформація про діяльність CAFE, доступність футбольної інфраструктури та послугах для вболівальників з обмеженими можливостями.

Виставку відкрили генеральний директор Державного концерну «Спортивні арени України» Сергій Сімак, директор з розвитку CAFЕ у Східній Європі Олена Карпухіна і координатор проектів CAFE в Україні Олександр Остапа.

«20 лютого 2014, тобто вже через три дні, відбудеться відкриття футбольного сезону 2014 року. Наша мультіфункціональна арена розрахована на фанатів з різними потребами: так, у нас є спеціально обладнані глядацькі місця, пандуси, ліфти, туалети та інші пропозиції для людей з особливими потребами. Ми робимо все, щоб кожен уболівальник відчував себе на стадіоні максимально комфортно.

Тому, коли до нас звернулися представники CAFE з пропозицією організувати таку виставку, ми охоче підтримали цю ініціативу. Також хотілося б відзначити, що ми постійно проводимо екскурсії по стадіону для людей з особливими потребами і ці тури є безкоштовними. Саме на НСК «Олімпійський» 21 лютого 2014 ми будемо проводжати Паралімпійську збірну на Олімпіаду у Сочі. Бажаємо їм успіхів і сподіваємося, що будемо зустрічати наших паралімпійців теж на НСК», - зазначив Сергій Сімак.

Виставка CAFE доступна для всіх бажаючих з 17 лютого 2014 року.

Спеціальна виставка CAFE вже була представлена на стадіоні ОСК «Металіст» у Харкові і Українському національному інформаційному агентстві «Укрінформ». Після проведення на НСК « Олімпійський», виставка продовжить свою подорож по всій Україні.



Published 18/02/2014