CAFE радий оголосити про призначення нового члена правління CAFE і віце-президента Level Playing Field – Девіда Девіса, члена Ордена Британської імперії.

Член Ордена Британської імперії Девід Девіс протягом 13 років працював на посаді виконавчого директора Англійської футбольної асоціації до 2006 року. Він тісно співпрацював з тренерами збірної Англії Террі Венейблсом, Гленном Ходдлом, Кевіном Кіган і Свеном Гораном Ерікссоном, і добре відомий у футбольній сфері на батьківщині і за кордоном, де він займав різні посади в УЄФА і ФІФА. У 2010 році він був старшим радником генерального директора Чемпіонат світу з футболу в Південній Африці Денні Джордана.

Зараз Девід спортивний та медіа-консультант у футбольній і позафутбольній сферах, включаючи роботу з лордом Себастьяном Коу в міжнародному проекті спадщини Олімпійських та Паралімпійських ігор у Лондоні у 2012, під час яких він теж працював. Він був також членом-засновником кампанії проти расизму "Kick It Out".

На початку кар'єри Девіс був кореспондентом BBC, і сьогодні він регулярно бере участь у радіо-і телепередачах. Він був удостоєний Ордена Британської імперії у 2006 році за заслуги в спорті.

Оголошуючи про призначення Девіса в CAFE та LPF, Голова ради директорів і правління CAFE і президент LPF, кавалер Ордена Британської імперії Девід Бернстинсказав: "Девід, безумовно, зможе внести величезний вклад в роботу обох організацій і у вирішення багатьох питань, з якими, як і раніше, стикаються вболівальники з обмеженими фізичними можливостями. Його дуже поважають у футболі, спортивних та медіа колах по всьому світу. Його досвід і знання будуть мати неоціненне значення у створенні гідних умов для людей з обмеженими фізичними можливостями, які хочуть насолодитися футболом наживо. Ми раді вітати Девіда до команди ". 

Девід Девіс сказав: "Для мене велика честь приєднатися до обох благодійних організацій, чиєю роботою я захоплююся вже довгий час. Люди з інвалідністю повинні мати таку ж можливість отримувати задоволення від усього різноманіття спортивних заходів, як і всі інші люди, які приймають це як належне. Це можливо тільки в рамках повної інтеграції та доступності, і я готовий внести свою лепту у цю справу". 

Девід приєднується до Голови ради директорів і правління CAFE Девіду Бернстіна і членів правління (почесним членів LPF) Лордам Фолкнеру і Россеру. 



Published 24/10/2014