Suporterii cu dizabilități care doresc să asiste la UEFA EURO 2020, pot solicita acum bilete pentru persoane care necesită asistență specială, la toate meciurile, prin portalul de bilete online al UEFA.

Pentru prima dată în istoria de 60 de ani a acestei competiții, UEFA EURO 2020 va avea loc în douăsprezece țări europene.

Amsterdam, Baku, Bilbao, București, Budapesta, Copenhaga, Dublin, Glasgow, Londra, Munich, Roma și Sankt Petersburg au fost alese ca orașe gazdă, iar turneul începe pe Stadionul Olimpic din Roma în data de 12 iunie 2020.

Vor avea loc în total 51 de meciuri, culminând cu finala de pe stadionul Wembley din Londra în data de 12 iulie.

Pentru a solicita bilete pentru persoane care necesită asistență specială la oricare dintre meciuri, vă rugăm vizitați pagina https://euro2020.com/tickets.

Solicitanții se vor putea înregistra pentru a obține bilete până la ora 14:00 CET, vineri 12 iulie 2019.

CAFE a publicat un ghid "Cum să" pentru bilete de accesibilitate UE 2020 EURO 2020 pentru a ajuta solicitanții prin procesul de ticketing disponibil pentru a fi descarcat aici. Ghidul oferă instrucțiuni pas cu pas despre modul de solicitare a biletelor de accesibilitate utilizând portalul UEFA Ticket Portal și are scopul de a răspunde întrebărilor pe care solicitanții le pot avea de-a lungul drumului.

Sunt disponibile două categorii de bilete pentru cei care necesită asistență specială - spații pentru utilizatori de scaune cu rotile și scaune cu acces ușor. Se poate solicita un bilet gratis pentru un însoțitor, în cazurile în care acesta este necesar, pentru deținătorii de bilete pentru utilizatori de scaun cu rotile sau scaune cu acces ușor.

Categoriile de preț diferă în funcție de locație și de etapă a turneului, iar prețul biletelor pentru cei care necesită asistență specială se încadrează în categoria 3.

Date suplimentare despre prețul biletelor UEFA EURO 2020 se pot găsi la pagina https://support.tickets-euro2020.uefa.com/hc/en-us/articles/360028273292-How-much-do-tickets-cost-What-price-categories-are-available-

Cei care solicită bilete cu asistență specială trebuie să prezinte o dovadă oficială a dizabilității în sprijinul cererii lor. Solicitanții trebuie să furnizeze o dovadă a dizabilității care este în general acceptată în țara lor de reședință. 

Vă rugăm luați aminte că permisele de parcare albastre nu se consideră dovezi legale de dizabilitate.

Un număr limitat de permise de parcare pentru cei cu dizabilități vor fi, de asemenea, disponibile la fiecare meci. Solicitanții își pot exprima interesul de a primi un permis de parcare atunci când solicită bilete cu asistență specială. Înaintea turneului, UEFA va furniza informații suplimentare cu privire la procesul de alocare a permiselor de parcare.

Pentru a obține informații suplimentare cu privire la solicitarea biletelor pentru cei care necesită asistență specială și despre procesul de obținere a biletelor, vă rugăm vizitați pagina https://www.uefa.com/uefaeuro-2020/ticketing/. 

Dacă aveți alte întrebări despre biletele UEFA EURO 2020 cu asistență specială, vă rugăm contactați departamentul de bilete UEFA la pagina https://support.tickets-euro2020.uefa.com/hc/en-us/requests/new, sau trimiteți email la CAFE la adresa [email protected] sau sunați la +44 (0) 208 065 5108.



Published 18/06/2019