На «Дніпро-Арені» багато постійних відвідувачів, які не пропускають жодного матчу нашої улюбленої команди. І в спеку і холод, і в дощ, і в сніг найвідданіші вболівальники знаходяться поруч з дніпрянами. Для «Дніпра» дорогий кожен шанувальник, і не можна не відзначити групу любителів футболу, які збираються на спеціальному майданчику внизу Північної трибуни. Вони не скачуть разом з фан-сектором, не стрибають в такт речівки, але їхні голоси у всю міць співають дніпровські пісні, а серце готове вискочити з грудей, коли м'яч влітає у сітку воріт суперника. Це - парафан-клуб «Дніпра».

24 листопада у вболівальників з обмеженими можливостями з'явився ще один футбольний привід для радості. Вони опинилися в свята святих кожної команди - на базі «Дніпра». Під час екскурсії вони познайомилися з умовами для роботи і життя футболістів, дізналися багато цікавого про історію бази і подивилися останнє тренування дніпрян перед від'їздом до Риму на матч з «Лаціо».

Після заняття гравці, зрозуміло, поспілкувалися з уболівальниками, сфотографувалися, роздали автографи. Приємно, що хороший контакт був встановлений швидко, і за нетривалий час зустрічі фани обмінялися з гравцями цілою серією дотепних жартів. А глава парафан-клубу «Дніпра» Олександр Усков напучував футболістів: «Хлопці, ми вас завжди підтримуємо і ніколи не критикуємо, незважаючи на невдачі. Ми з вами душею і серцем! Будемо за вас вболівати у четвер і бажаємо перемоги над «Лаціо». І задурно додав: «Порвіть їх!»

- Це для нас страшенна підтримка, - сказав захисник «Дніпра» Артем Федецький. - Ми завжди чекаємо хлопців на базі, наші двері відкриті. У мене і у Львові є хороші знайомі, намагаюся їм допомагати, ми зідзвонюємося. Приємно, що люди вболівають за нас, приїжджають з посмішкою. Побажали удачі, адже для нас це може бути вирішальний матч у групі. Так що для нас їх підтримка дуже важлива.

- Такі зустрічі потрібні, щоб футболісти бачили, що за них переживають всі, - висловив упевненість головний тренер «Дніпра» Мирон Маркевич. - Перед такою грою, як нам належить з «Лаціо», це дуже позитивні емоції. Для мене так точно!

- Побувати на тренувальній базі улюбленої команди і поспілкуватися з футболістами перед найважливішою грою - мрія будь-якого вболівальника! І, завдяки футбольному клубу «Дніпро», ця мрія збулася для більшості членів парафан-клубу «Дніпра». Нас радо зустріли, провели екскурсію по базі, дали можливість поспостерігати за тренуванням футболістів, а потім ще й поспілкуватися з ними і головним тренером команди - Мироном Маркевичем! Треба відзначити, що це не перша і не остання подібна зустріч. Клуб дуже давно піклується про своїх уболівальників з обмеженими фізичними можливостями, співпрацює з CAFE та проводить різноманітні соціальні акції, - розказав багаторічний фанат "Дніпра" Дмитро Жарий.



Published 25/11/2015